Вхід

Засідання комітету керівників служб безпеки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України: нове керівництво та напрямки розвитку.

17.10.2024

15 жовтня 2024 року в Києві відбулося засідання комітету керівників служб безпеки Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України. Зустріч відбулася у гібридному форматі, учасники мали змоги взяти участь як у форматі офлайн так і онлайн. У зустрічі взяли участь як члени комітету, так і  представники інших комітетів Асоціації.  

Одним з ключових питань стало питання переобрання Голови комітету. Було запропоновано та підтримано кандидатуру члена Правління Андрія Брагіна.  
У свою чергу пан Андрій виступив перед присутніми із доповіддю на тему “Побудова системи по боротьбі з корпоративним шахрайством”. 

В рамках засідання було розглянуто та ухвалено плани та напрямки роботи комітету на наступне півріччя. 

 
На засіданні значна увага була приділена питанням вдосконалення систем безпеки на підприємствах, адаптації до нових технологічних трендів та підвищення ефективності роботи служб безпеки. Учасники акцентували на важливості співпраці між державними та приватними структурами для створення безпечного бізнес-середовища.