Вхід

Умови членства в Асоціації

Членом Асоціації може бути будь-яка фізична особа, діяльність якої пов’язана зі сферою корпоративної безпеки та яка здійснює свою діяльність відповідно до законодавства України, і згідна виконувати обов’язки, що на неї покладає Статут Асоціації. Членство в Асоціації здійснюється на недискримінаційних засадах.

Для набуття членства в АПКБУ, кандидат заповнює он-лайн форму та направляє її на електронну пошту info@corpsecurity.org.ua. Також, необхідні рекомендації двох членів АПКБУ чи відомих експертів ринку корпоративної безпеки. 

Надані документи розглядаються профільним Комітетом АПКБУ, який надає Правлінню рекомендацію щодо підтримки/відхилення кандидатури. В разі, якщо Правління приймає позитивне рішення щодо кандидата, йому висилається рахунок для сплати членського внеску. Членство в Асоціації підтверджується відповідним свідоцтвом.

Фізичні особи, які є Членами Асоціації, приймають участь у її роботі та в управлінні діяльністю Асоціації. Якщо у вас виникли питання, пов’язані з набуттям членства в Асоціації, надсилайте їх на нашу електронну адресу - info@corpsecurity.org.ua.