Вхід

V ювілейну конференцію «Корпоративна безпека» перенесено через поширення пандемії COVID-19

07.10.2020

Шановні Колеги!

 

Впродовж останніх чотирьох років Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки України (АПКБУ) восени проводила наймасштабніший захід вітчизняної індустрії безпеки - конференцію “Корпоративна Безпека”.

Подія, що відбувалась за підтримки АПКБУ та юридичної компанії Саєнко Харенко, неодмінно залучала  щороку кількасот учасників форуму, серед яких власники бізнесу, члени правлінь та спостережних рад, генеральні директори, керівники окремих підрозділів холдингів і корпорацій, служб безпеки і юридичних департаментів, форензік- і комплаєнс офіцери, представники силових відомств, члени дипкорпусу, делегації іноземних асоціацій, держслужбовці та народні депутати України.

Від імені Правління АПКБУ я хотів би подякувати всім професіоналам ринку корпоративної безпеки в Україні за якісну професійну роботу та потужну волонтерську підтримку індустрії приватної безпеки у ці далеко не прості часи. Ваше лідерство у своїх організаціях мало величезне значення для забезпечення безпеки бізнесу та громадян, особливо під час пандемії.

Разом з тим, зовнішні обставини диктують свої умови, не завжди залежні від нас. Саме тому, ми вимушені сьогодні повідомити Вас, що після декількох місяців ретельної оцінки ризиків, пов'язаних з очікуваним скликанням у листопаді п.р. V-ї ювілейної конференції «Корпоративна Безпека 2020», керівництво АПКБУ дійшло висновку про необхідність ПЕРЕНЕСЕННЯ цьогорічного заходу через поширення пандемії COVID-19 на поки що НЕ визначені терміни у 2021 році. Ми вважаємо, що за поточних епідеміологічних умов це є єдиним правильним рішенням, пов’язаним з діями в найкращих інтересах наших членів, учасників, доповідачів, експонентів, громадськості та всієї професійної спільноти індустрії корпоративної безпеки в Україні.

Рішення АПКБУ про доцільність перенесення нашої цьогорічної конференції відповідає аналогічним крокам, що запроваджені і всесвітньою організацією  приватної безпеки – ASIS International, яка об’єднує понад 34 тисячі членів у майже 150 країнах світу і змушена переходити у формат віртуального спілкування та скасування заздалегідь спланованих заходів у 2020 році як у Європі, так і у всьому світі.

На завершення я хотів би запевнити Вас, що АПКБУ і надалі продовжуватиме активно популяризувати сферу корпоративної безпеки у вітчизняному бізнесовому співтоваристві, братиме участь у законотворчій діяльності, а також координуватиме процес структурування ринку корпоративної безпеки в Україні та будуватиме взаємодію з державними структурами з метою визнання ринку корпоративної (приватної) безпеки, як невід'ємної частини системи національної безпеки України.

Ми із задоволенням повідомимо Вам окремо про оновлені строки та формат проведення V-ї ювілейної конференції «Корпоративна Безпека» у 2021 році, щойно матимемо глибше розуміння статистики та динаміки поширення пандемії і належно оцінимо всі пов’язані з цим ризики.

Ще раз спасибі за Ваше розуміння, підтримку та готовність робити разом наше співтовариство ще сильнішим!

 

З повагою,

Іван Герасимович, СРР®

Голова Правління АПКБУ