Вхід

В Україні створено відділення Американського товариства промислової безпеки (ASIS)

25.09.2018
13 вересня 2018 року відбулися установчі збори членів ASIS в Україні, присвячені створенню відділення в Україні.

23 вересня 2018 року правління ASIS затвердило відповідне подання щодо створення відділення ASIS в Україні та визначило правління в наступному складі:  

  • Голова відділення – Сергій Погребной, голова правління АПКБУ, партнер Sayenko Kharenko;
  • Секретар відділення – Андрій Манорик, виконавчий директор АПКБУ;
  • Тетяна Андріанова, директор з правових питань «Октава Капітал»;
  • Хайки Леттонен, офіцер з безпеки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.
  • Іван Герасимович, директор з ризиків та безпеки, «Смарт- Холдинг»;
  • Сергій Озеран, менеджер з безпеки Nestle Україна;
  • Генадій Резніченко, співголова Консультативної ради з  питань безпеки за кордоном (OSAC) в Україні від приватного сектору.

Створення відділення ASIS в Україні - знакова подія, що сприятиме імплементації кращих світових стандартів у галузі безпеки, обміну досвідом та застосуванню кращих практик безпеки в Україні.

Голова Правління АПКБУ, партнер Sayenko Kharenko Сергій Погребной зазначив: «Для мене велика честь долучитись до створення в Україні відділення провідної світової асоціації в галузі безпеки, що налічує більш ніж 35000 членів в 125 країнах світу. Обрання мене головою локального відділення покладає значну відповідальність. Разом з колегами ми докладемо всіх зусиль, щоб наша діяльність була корисною не тільки українським спеціалістам галузі безпеки, а й закордонним колегам, з якими ми також можемо підлитися досвідом. Я переконаний, що поєднання локального та міжнародного досвіду може стати запорукою створення, структурування та розвитку ринку корпоративної безпеки в Україні».