Вхід

Розпочав роботу Комітет з кризових комунікацій у складі АПКБУ

25.01.2018
23 січня 2018 року відбулося перше засідання Комітету з кризових комунікацій, рішення про створення якого було ухвалено Правлінням АПКБУ. Доцільність цього зумовлена тісною взаємодією юристів і спеціалістів з питань корпоративної безпеки, з одного боку, і фахівців з репутаційного менеджменту і PR, з іншого, в процесі роботи з ризиками, що виникають в процесі діяльності бізнес-структур.

До складу Комітету з кризових комунікацій увійшли

Олена Дерев’янко – віце-президент групи DCH, співзасновик Агенції PR-Service, віце-президент Української PR-Ліги, сенатор Європейського Економічного Сенату, д-р экон.наук

Євген Загорулько – керівник Департаменту зі зв'язків з громадськістю в Смарт-Холдингу, до цього керівник ДЗГ ДТЕК і регіональний директор ICTV. Вища освіта за спеціальністю «Міжнародна економіка», бакалаврат Hogeschool van Utrecht, LSPR (London School of Public Relations), CIPR (Chartered Institute of Public Relations), ступінь МВА у Києво-Могилянській бізнес-школі.

Сергій Костюков - директор Агенція AG Communications, эксперт в области стратегических и кризисных коммуникаций, має досвіж реалізації проектів для Intel, Hewlett Packard, Мин труда и Соц политики, Клиника Into-Sana, клиника Феофания, Carlsberg та ін.

Ганна Лічман – начальник управління з корпоративних комунікацій корпорації «АТБ», директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ», есперт в галузі корпоративних комунікацій та медіа, професійний досвід більше 18 років, “Кращий PR-експерт торгової галузі», член Спілки журналістів України з 1996 р. Вища освіта у сфері систем і засобів масової комунікації.

Віра Тарасенко - керівник PR-служби Forward Bank, раніше очолювала управління зі зв'язків з громадськістю української групи компаній BAYADERA GROUP, а також кількох системноутворюючих банківських установ (була керівником корпоративних комунікацій "Альфа-Банку", працювала у Першому Українському Міжнародному банку тощо). Має вищу освіту у сіері економіки і права, а також диплом Вищої школи журналістики.

Всі зазначені фахівці мають значний і багатовимірний досвід роботи з репутаційними і іншими ризиками у компаніях різної галузевої належності, а також у інших сферах суспільних комунікацій.

Після урочистого вручення сертифікатів членів АПКБУ тим членам комітету, які ще не отримали їх особисто, було проведено вибори голови Комітету з кризових комунікацій. Члени Комітету одноголосно обрали своїм координатором Олену Дерев’янко.

Крім того, було затверджено план роботи Комітету на 2018 рік, у якому міститься перелік заходів щодо розробки нормативних документів для корпоративного сектору, просвітницької діяльності і проведення профільних спеціальних заходів.

Присутні на засіданні Голова Правління АПКБУ Сергій Погребной і виконавчий директор Андрій Манорик привітали членів Комітету з кризових комунікацій і побажали плідної роботи та ефективної співпраці з іншими структурними підрозділами АПКБУ.