Вхід

Проведено тренінг «ПРОФАЙЛІНГ У БІЗНЕСІ: ЯК ВИЯВИТИ ОБМАН У ПЕРЕМОВИНАХ?»

28.09.2020

25.09.2020 в рамках діяльності Комітету керівників юридичних служб АПКБУ проведено тренінг «ПРОФАЙЛІНГ У БІЗНЕСІ: ЯК ВИЯВИТИ ОБМАН У ПЕРЕМОВИНАХ?», в якому взяли участь члени Комітету та керівники юридичних департаментів українського бізнесу.

 

На початку заходу голова Комітету Тетяна Андріанова привітала всіх учасників та зауважила, що «нажаль, у бізнес-середовищі дуже часто за допомогою фальші і обману ховаються справжні наміри для отримання власної користі, і саме для того, щоб вчасно визначити та знешкодити таких недобросовісних партнерів, – існують інструменти профайлінгу, які ми сьогодні навчимось використовувати».

 

Спікером заходу виступила коуч-тренер, бізнес-консультант, сертифікований фахівець з автоматизованої оцінки особистості та автор посібників з мови тіла Оксана Диптан.

Слухачі заходу дізнались не тільки в теорії, а й на практиці про основні інструменти профайлінгу, завдяки яким можна створити правильне враження під час зустрічі та натренувати власне тіло до того, щоб видати зайву інформацію опонентам.

 

Під час тренінгу учасники дізнались секрети ефективних перемовин та навчились, як поводитися під час бізнес-зустрічі, щоб отримати найбільшу користь для себе; як «читати» справжні наміри співрозмовника за невербальними ознаками, а під час спілкування не видати зайвого жестами, а також як виробити навик постійної «включеності» в те, що відбувається, без зупинки активного процесу взаємодії.