Вхід

Програма «Керівник корпоративної безпеки»

21.09.2018
19-20 вересня 2018 року розпочала свою роботу ІІ Спеціалізована (розширена) програма «Керівник корпоративної безпеки».

«Керівник корпоративної безпеки» – унікальний щорічний навчальний захід, програма якого серед іншого охоплює питання економічної, інформаційної, кадрової, технічної, юридичної безпеки тощо.  Стати доповідачами заходу запрошені визнані спеціалісти у сфері корпоративної безпеки, міжнародні експерти, представники мультинаціональних інституцій та корпорацій, а  також члени American Society for Industrial Security (ASIS).

Учасники можуть структурувати знання, обмінятися досвідом та завдяки аналізу практичних кейсів інтегрувати процеси корпоративної безпеки у систему корпоративного управління.

Програма розрахована на членів спостережних рад та рад директорів, керівників окремих підрозділів холдингів та корпорацій, керівників служб безпеки і юридичних департаментів, форензік та комплаєнс офіцерів.

Структура програми:

І Модуль (20-22.09.2018) – Служба безпеки в системі корпоративного управління; захист інформації, кібербезпека.

ІІ Модуль (18-20.10.2018) – Корпоративна розвідка; форензік, боротьба із шахрайством; міжнародні стандарти та досвід в сфері безпеки.

ІІІ Модуль (15-17.11.2018) – Кризові комунікації і переговори, кадрова безпека; правова безпека, безпека держави; інновації і технології в сфері безпеки.

За перші два дні Програми слухачі ознайомилися з наступними темами:

  • Роль корпоративного управління в побудові системи корпоративної безпеки.
  • Забезпечення корпоративної безпеки компанії
  • Міжнародні програми з безпеки системи постачання C-TPAT/AEO, хімічного виробництва CFATS, нормативні вимоги та їх вплив на локальний бізнес.
  • Директор з корпоративної безпеки – як лідер та провідник інноваційних систем та підходів у забезпеченні корпоративної безпеки бізнесу.
  • Побудова функції корпоративної безпеки у великих холдингових структурах: з чого почати та як не перетворити СБ холдингу у «каральний орган».
  • Служба безпеки компанії, принципи її організації та ключові завдання в сучасних умовах.
  • Оцінка ефективності керівника КБ. КРІ як система мотивації.
  • Аудит служби безпеки. Використання системи GSA.