Вхід

Підсумки онлайн-форуму "Антіконтрафакт - сьогоднішні виклики і розумні рішення"

06.05.2021

Sayenko Kharenko зібрала експертів в області інтелектуальної власності для участі в міжнародному онлайн-форумі INTA «Антіконтрафакт - сьогоднішні виклики і розумні рішення»

Антиконтрафактний комітет INTA, Підкомітет Східної Європи і Центральної Азії за підтримки Sayenko Kharenko 22 квітня 2021 року провели Міжнародний онлайн-форум «Антиконтрафакт – сьогоднішні виклики і розумні рішення». Онлайн-захід тривав шість годин, включав п’ять панельних дискусій і зібрав 250 учасників. 25 висококласних доповідачів із восьми країн (України, Великобританії, Швейцарії, Туреччини, Польщі, Нідерландів, Бельгії та Франції) приєдналися до заходу, щоб поділитися своєю експертною думкою з актуальних тем, пов’язаних із боротьбою з контрафактною продукцією.

Онлайн-форум став масштабною подією завдяки рівню спікерів, якими виступили: представники INTA, Головного слідчого управління Національної поліції України, Генеральної прокуратури, Заступник Міністра внутрішніх справ України, Заступник голови Верховного суду, судді, народні депутати, Заступник голови та Голова Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, Голова комісії з правової реформи, Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, Голова Комітету Верховної Ради України з правоохоронної діяльності, представники Міністерства охорони здоров’я України та великих транснаціональних фармацевтичних компаній (Novartis, Teva, MSD, AbbVie), українського бізнесу електронної комерції (OLX, EVO), всесвітньо відомих брендів (Lego Group, Nemiroff, Philip Morris Ukraine), Міжнародних організацій (Всесвітня митна організація, Інтерпол) та юридичних фірм (Sayenko Kharenko, Polservice, Deris Legal).

Партнер Ярослав Огнев’юк, який взяв на себе головну роль в організації форуму, прокоментував: «Антиконтрафакт – сьогоднішні виклики і розумні рішення» – одне з найбільших і найуспішніших заходів щодо боротьби з контрафактом, на яких я мав честь бути присутнім і виступати. Нам вдалося організувати та успішно провести захід високого рівня, присвячений проблемі контрафакту. Захід також дозволив нам досягти всіх цілей, які ми ставили перед собою: місцеві чиновники змогли побачити рівень проблеми та підготуватися до активної роботи в цьому напрямі; експерти-спікери поділилися цікавими виступами та наголосили на важливості заходу як майданчика для обміну досвідом та ідеями; представники правоохоронних органів надихнулися і відчули, що належать до великої спільноти, яка має спільні погляди на проблему. Хочу подякувати всім учасникам ACC INTA і спікерам заходу!»

Відео з форуму доступне за посиланням.