Вхід

Обрано нового Голову комітету Промислової безпеки АПКБУ

15.06.2021
04 червня 2021 відбулось чергове засідання комітету Промислової безпеки АПКБУ.
На ряду з іншими було розглянуто питання про переобрання Голови комітету у зв'язку з об'єктивною неможливістю нинішнього Голови комітету Олени Радіонової суміщати обов'язки Голови комітету з її основною зайнятістю.
Новою Головою  комітету "Промислової безпеки" було обрано Богданову Ольгу Віталіївну.
 
Богданова Ольга Віталіївна  - Голова Правління Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH, радник з безпеки праці групи компаній «Смарт Енерджі». Навчалась у Національний університет харчових технологій, має науковий ступінь - кандидат технічних наук за спеціальністю «Охорона праці», Національний НДІ промислової безпеки та охорони праці (Київ).
 
Понад 12 років Ольга Віталіївна працює на керівних посадах у сфері охорони праці та охорони довкілля на промислових підприємствах, є співзасновником Асоціації фахівців з безпеки праці  ESOSH, директором консалтингової компанії «Реймос», технічним експертом Інституту професійного здоров’я та безпеки IOSH (Велика Британія), старшим викладачем Технічного університету «Метінвест Політехніка», тренером Vision Zero, автором більш як 30 публікацій у фахових виданнях, спікером національних та міжнародних конференцій у сфері безпеки праці.

Вітаємо Ольгу Віталіївну на новій посаді та бажаємо успіхів у подальшому розвитку.