Вхід

Міжнародна онлайн-конференція «Антиконтрафакт – сьогоднішні виклики і розумні рішення»

23.03.2021
Комітет із протидії контрафакту INTA Підкомітет Східної Європи та Центральної Азії спільно з Sayenko Kharenko запрошують вас на Міжнародну онлайн-конференцію «Антиконтрафакт – сьогоднішні виклики і розумні рішення»

Проблема контрафакту існувала для України та світу завжди, і з кожним роком вона стає ще більш актуальною, незважаючи на величезні зусилля, яких докладають держави та бізнес для боротьби з цим явищем. У серпні 2020 року міжнародна дослідницька компанія Euromonitor International передбачала, що втрати світової економіки мали скласти 3 %, або 2,2 трильйонів доларів США.

У заході візьмуть участь представники міжнародних та світових організацій, які щодня системно борються з сірим ринком та розповсюдженням контрафактних товарів – WIPO, WTO, World Customs Organization, FBI, INTERPOL, EUROPOL та інших, – представники Офісу Генерального прокурора, Головного слідчого управління поліції, Кіберполіції, а також представники світових брендів, що працюють в Україні. Під час заходу серед інших питань учасники обговорюватимуть світові тенденції боротьби з контрафактом та успішні кейси в Україні та у світі.

Платформа:

Zoom

Дата:

22 квітня 2021

Час:

10:00-16:00

Вартість:

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Мова:

Робочі мови заходу – англійська та українська, буде забезпечений синхронний переклад.

Попередня реєстрація на захід доступна за посиланням.

Програма заходу включатиме панельну дискусію та 4 сесії, під час яких учасники розглянуть такі питання:

  • Контрафакт в Україні та Світі: які перспективи?
  • Проблема контрафакту очима правовласників.
  • Митні процедури захисту від контрафакту.
  • Особливості розслідування злочинів, пов’язаних із контрафактною діяльністю.
  • Формування успішної практики боротьби з контрафактом.

Організатор

Міжнародна асоціація торгових марок (INTA) – це глобальна асоціація власників торгових марок та професіоналів, яка займається підтримкою торгових марок та суміжної інтелектуальної власності з метою захисту споживачів та сприяння чесній та ефективній торгівлі. Організації-члени Асоціації представляють близько 31 000 професіоналів у галузі торгових марок і включають власників брендів як з великих корпорацій, так і з малих та середніх підприємств, юридичних фірм та некомерційних організацій. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.inta.org.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Ольги Колосової, ел. адреса koo@sk.ua.