Вхід

COVID-19 та ризики національної безпеки

27.03.2020
Відкласти зараження коронавірусом, зменшити пікове число нових випадків, запобігти непомірному тиску на систему охорони здоров’я – саме це є головною метою всіх нас - від звичайного громадянина до Глави Держави - в складних умовах пандемії.
 
Асоціація професіоналів корпоративної безпеки збирає, узагальнює і надає професійні рекомендації щодо управління ризиками безпеки та надійного захисту бізнесу в ситуації, яку ми маємо сьогодні в Україні і світі. 
 
Ми вирішили започаткувати також збір пропозицій професіоналів та всіх небайдужих, хто має відповідні знання та досвід,  щодо конкретних заходів, які можуть допомогти нашим колегам в державних та  правоохоронних органах, спеціально створених штабах, а головне медикам в боротьбі з поширенням короновірусу. 
 
Пропонуємо до обговорення тему  «Covid-19 та ризики національної безпеки:  що і як мають робити українські спецслужби в умовах пандемії». 
Давайте зробимо це разом – держава і бізнес: не допустимо стрімкого розповсюдження Covid-19, збережемо людей і економіку України!
 
Надсилайте свої конструктивні пропозиції/зауваження/доповнення, ми їх опрацюємо і передамо  Уряду, РНБОУ і Президенту України.