Вхід

АПКБУ та Legal High School підписали меморандум про співпрацю

23.05.2019
Безпека понад усе: Legal High School та Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки підписали меморандум про співпрацю.

23 травня 2019 року Legal High School та Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки  України підписали меморандум про співпрацю. Від імені сторін під документом проставили підписи засновник Legal High School Рустам Колесник і голова правління АПКБ Сергій Погребной, за участю партнера ЮФ EVRIS — генерального партнера Legal High School Сергія Бенедисюка.

«Питання безпеки сьогодні стоїть першим на порядку денному для бізнесу. Ми вдячні Асоціації за відгук на пропозицію про співпрацю для підвищення грамотності юристів у питаннях корпоративної безпеки», — прокоментував подію Рустам Колесник.

Корпоративна безпека — та сфера, в якій майже щодня здобувається новий досвід, зазначив у своїй промові Сергій Погребной. Він також нагадав, що Асоціація вже має досвід співпраці з Legal High School у рамках Школи корпоративного права. «Ми готові розвивати співпрацю, навчати студентів і просувати Школу як одну з передових освітніх установ», — сказав пан Погребной, звертаючи увагу на націленість освітньої платформи на практичне навчання.

Сергій Бенедисюк, вітаючи розширення співпраці, зазначив: «Як генеральні партнери ми надзвичайно раді цій події. Нам дуже приємно бути генеральним партнером і брати участь у розвитку практичної юридичної освіти. Корпоративна безпека є визначальною для бізнесу. Це те, що поліпшує умови ведення бізнесу і підвищує інвестиційну привабливість країни».

«Безпека — понад усе», — резюмував Сергій Погребной.

https://www.facebook.com/legalhighschool/videos/396912197571073/