Вхід

20 - 23 квітня 2021 року відбувся ХІІ Форум «КОРУПЦІЯ ТА КОРПОРАТИВНЕ ШАХРАЙСТВО».

06.05.2021

20 квітня 2021 року відбувся ХІІ Форум «КОРУПЦІЯ ТА КОРПОРАТИВНЕ ШАХРАЙСТВО».  Цей головний захід у сфері анти-фрод в Україні зібрав для обміну досвідом більше ніж  професіоналів та експертів із різних галузей і секторів економіки.

Зазначимо, що серед спікерів форуму виступили: Голова правління  АПКБУ Іван Герасимович, член правління і голова комітету Приватної детективної і охоронної діяльності АПКБУ Олександр Денисенко, член комітету АПКБУ Корпоративної розвідки Артем Старосєк.


Делегати високо оцінили Кейс-Панелі, в якій приймали участь члени АПКБУ. Було відмічен актуальність на практичну направленість отметили актуальность и практическую направленность тем, які обговорювались, а також професійний рівень доповідачів.  
Виступ представників АПКБУ у кейс-панелі "Економічна безпека бізнесу у в період пандемії." - за посиланням

Великий інтерес у присутніх викликали дискусії та презентації з питань внутрішнього контролю, комплаєнс-ризиків, практики впровадження антикорупційних комплаєнс програм, сучасних технологій протидії корпоративному шахрайству, організації внутрішніх перевірок та розслідувань. Крім того, учасники взяли участь в унікальних майстер-класах, які провели відомі фахівці-практики з України, Ізраїлю, Німеччини, Люксембургу, та Казахстану.

Форум традиційно зібрав багато позитивних відгуків та був високо оцінений учасниками. Гібридний формат Форуму дозволив прийняти участь у цій події, онлайн чи особисто.