Вхід

15 - 18 червня відбудеться ІІ Міжнародна виставка системи охорони і безпеки Expert Security

15.03.2021

15 - 18 червня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, ст. м. «Лівобережна») відбудеться головна виставкова подія року у сфері безпеки – Expert Security.

Не дивлячись на те, що виставка була перенесена з осені 2020 року у зв’язку з рішенням Уряду, більшість учасників підтвердили свою участь навесні.

Учасники виставки

Серед відомих облич на відвідувачів очікують такі ключові гравці українського ринку безпеки, як Secur та Viatec. Розмаїття брендів, що будуть представлені тільки цими двома компаніями, вражає: Hikvision, Dahua, Uniview, ZKTeco, HRUI, Fiber Fence, Ajax Systems.

Проте й іншим учасникам буде чим здивувати: відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із системами охорони периметру і контролю доступу, антидрон системами та програмно-апаратними комплексами для проведення психофізологічного аналізу особи і багатьма іншими категоріями продукції.

Не пройде повз виставку і тренд термоскринінгу відвідувачів за допомогою спеціальних систем, що є надважливим і зручним рішенням у часи пандемії COVID-19. Десятки компаній-виробників систем безпеки у світі вдалися до апгрейду відповідного функціоналу свого обладнання та ПЗ або навіть до випуску абсолютно нових продуктів. Виставка Expert Security стане першою в Україні, де такі системи будуть не лише продемонстровані на стендах компаній, але й встановлені на всіх вхідних групах. І мова йде як про китайські, так і європейські бренди. Тому усім, кому цікаво оцінити роботу таких систем у дії та порівняти їх – виставка Expert Security – це саме те місце, тим більше, що відбудеться вона у Києві, лише в 10 хвилинах пішки від найближчої станції метро.

Загалом організатори відзначають певні позитивні тенденції на ринку безпеки України після кризового 2020 року. Свідченням цього є:

  • участь у виставці після досить довгої перерви у виставковій діяльності таких компаній, як Romsat та Торговий дім «Системи технічної безпеки»;
  • є певні очікування на новинки від уже традиційних учасників, зокрема: IQ Trading, Юго-Запад, IT Grand та ін.
  • свою участь підтвердили декілька абсолютно нових компаній, а на стадії переговорів – ще кілька цікавих відомих та нових компаній.

Слідкуйте за анонсами учасників на офіційній сторінці виставки у Facebook, які будуть з’являтися ближче до дат проведення.

Як прийняти участь у виставці?

  • Отримати умови участі та комерційну пропозицію можна за посиланням
  • Реєстрація відвідувачів відкрита за посиланням
  • Контакти організаторів: expert@iec-expo.com.ua, 044 201 11 64