Вхід

VI спеціалізований курс "КОРПОРАТИВНА БЕЗПЕКА БІЗНЕСУ"

Спеціалізована програма «Корпоративна Безпека Бізнесу»
ГО «Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки» запрошує вас взяти участь у VI розширеному спеціалізованому курсі «Корпоративна Безпека Бізнесу».

Це безпрецедентна можливість отримати структуровані знання  з питань безпеки бізнесу.

Більш ніж 40 професіоналів-практиків у сфері корпоративної безпеки поділяться конкретними кейсами та досвідом у вирішенні найважливіших проблем захисту активів від зовнішніх та внутрішніх загроз.

Всі аспекти корпоративної безпеки - від корпоративної розвідки, фізичного захисту активів, протидії розкраданням та корпоративному шахрайству, кримінально-правового та судового захисту до інформаційної, промислової та психологічної безпеки і кризових комунікацій!

До того ж практика управління ризиками корпоративної безпеки, використання поліграфу  і практичні заняття з тактики та організації охорони фізичних осіб.

Це все, і не тільки, на Курсі Корпоративна безпека бізнесу!

 

За два з половиною роки існування курсу учасниками програми стали понад 150 осіб з числа власників бізнесу, топ-менеджменту і фахівців з безпеки, які отримали відповідні сертифікати і розвинули свої компетенції з питань ефективного захисту бізнесів будь якого формату.

Курс триватиме 12 днів та складатиметься з 4 модулів по 3 дні.
 
Дати проведення курсу: 16.09.2021 p. – 18.12.2021 р.
 
 
Вартість курсу становить 25 000 гривень.

При одночасній сплаті за 2-х чи більше учасників пропонуємо знижку 10 %.
Kількість місць обмежена.
Для членів АПКБУ діє знижка 20%.
 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Адреса для додаткових питань - info@corpsecurity.org.ua