Вхід

Спеціалізована програма «Корпоративна Безпека Бізнесу»

ГО «Асоціація Професіоналів Корпоративної Безпеки» запрошує вас взяти участь у VI розширеному спеціалізованому курсі «Корпоративна Безпека Бізнесу»*.

Курс триватиме 14 днів та складатиметься з 4 модулів, з яких 2 модулі по 4 дні та 2 модулі - по 3 (заняття триватимуть з 10:00 до 17:30).

Дати проведення курсу: 23.09 – 18.12.2020 р.

 

Лекторами курсу стануть більш ніж 40 доповідачів, які поділяться практичними кейсами та досвідом у найважливіших аспектах корпоративної безпеки.

Також на курсі передбачені практичні заняття з тактики та організації охорони фізичних осіб.

 

Курс дозволить структурувати знання керівників корпоративної безпеки, обмінятися досвідом та на прикладі практичних кейсів інтегрувати процеси корпоративної безпеки до процесів корпоративного управління.

За два з половиною роки існування курсу учасниками програми стали понад 150 представників ринку корпоративної безпеки України, які отримали відповідні сертифікати.

Вартість курсу становить 27 000 гривень.

При одночасній сплаті за 2-х чи більше учасників пропонуємо знижку 10 %.

 

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ТА ПРОГРАМА КУРСУ:

https://acspstudy.wixsite.com/corporatesecurity

 

Минулого разу багато бажаючих не встигли зареєструватися на курс, тож поспішайте, кількість місць обмежена.

 

*Примітка: У разі погіршення епідеміологічної ситуації в м. Києві під час проведення VI Спеціалізованого курсу «Корпоративна Безпека Бізнесу» та відповідного посилення карантинних обмежень, зазначений курс буде читатися в режимі онлайн.