Вхід

Круглий стіл «Антикорупційні ініціативи у сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду».

09 червня 2015 року в Києві відбудеться безкоштовний круглий стіл «Антикорупційні ініціативи у сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду».

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) за підтримки CIPE, регіональних бізнес-асоціацій, Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України, реалізують в Україні Проект «Покращуємо бізнес-клімат в Україні через вдосконалення функції антикорупційного комплаєнс у системі корпоративного управління». Ми вважаємо цей Проект нашим скромним внеском у боротьбу з корупцією в Україні.

Ми ставимо перед собою у цьому Проекті такі завдання:

Пояснити, які механізми антикорупційної боротьби існують в принципі, і як вони працюють в компаніях.

Переконати тих, хто вважає, що успішно вести бізнес в Україні, не здійснюючи корупційних діянь, неможливо.

Показати вигоди неухильного дотримання міжнародних антикорупційних стандартів, які є реальною альтернативою сумнівних «переваг» корупційної практики.

Допомогти середнім українським компаніям виконати вимоги розділу Х Закону України «Про запобігання корупції», який набрав чинності в 2015 році, про необхідність розробки і впровадження антикорупційних програм.

В рамках пілотної стадії Проекту ми розробили і вже провели 2 тренінги - для директорів і комплаенс-офіцерів українських компаній, виробили бачення того, як Проект буде розвиватися.

Запрошуємо ознайомитися з нашими напрацюваннями та планами на майбутнє, відвідавши наш захід.

Учасники заходу матимуть можливість:

  • Ті, хто хотів би приєднатися до Проекту - познайомитися з його експертами; дізнатися, що собою являє Проект, як приєднатися до числа учасників тренінгів, консультацій та інших заходів
  • Ті, хто брав участь у тренінгах на пілотній стадії Проекту - розповісти про свій досвід впровадження отриманих знань, почути колег та обмінятися досвідом; отримати консультації експертів
  • Представники великих компаній - обговорити можливість приєднатися до Проекту в якості Партнера
  • Представники донорських організацій - отримати максимум інформації про Проект, необхідної для прийняття рішення про його можливу підтримку
  • Всі - отримати Посібник «Антикорупційний комплаєнс» (Керівництво для середніх компаній, що функціонують на ринках, що розвиваються), розроблене експертами CIPE.

Участь у заході є безкоштовною. Попередня реєстрація обов'язкова. У зв'язку з обмеженою кількістю місць у залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.

Місце проведення: секційна зала, Великого конференц-залу Національної академії наук України (м. Київ, вул. Володимирська, 55).

Час проведення: 10.00-12.00.  Початок реєстрації: 9.30.

Для реєстрації необхідно звернутися до Професійної асоціації корпоративного управління до Ірини Біляченко - тел. (044) 22-88-759, 278-12-52, e¬mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.