Вхід

Запрошуємо до участі в онлайн-конференції "Бізнес-ризики 2021".

30.01.2021
18 лютого 2021 року SK та American Chamber of Commerce in Ukraine запрошують до участі в онлайн конференції «Бізнес-ризики 2021». Захід організовано у партнерстві з Асоціація професіоналів корпоративної безпеки України та ASIS International - Ukraine Chapter.
 
Наприкінці 2020 року ми провели опитування серед власників середніх та великих компаній, щоб отримати найактуальнішу картину того, як сьогодні живеться бізнесу в Україні. Звіт можна завантажити за посиланням: https://bit.ly/2MtkwLb
 
Цей звіт допоміг побачити реальну ситуацію з безпекою ведення бізнесу в Україні та систематизувати знання про кризові ситуації й проблеми, з якими стикався бізнес протягом 2020 року. Саме звіт став для нас поштовхом для більш масштабного обговорення проблеми та приводом для цієї конференції. Захід буде максимально інформативним, прикладним та корисним для представників українського середнього та великого бізнесу, а також стане зручним та ефективним майданчиком для побудови взаємовигідного діалогу між державою та бізнесом.
 
Програма заходу та реєстрація: https://businessrisks.ticketforevent.com/