Вхід

Олена Родіонова

Олена Родіонова

Консультант з організації бізнесу, міжнародний аудитор Систем Менеджменту, Тренер, Стартапер, Комерційний директор консалтингової компанії ТОВ «СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТ».

Освіта: У 1991 році успішно закінчила Новочеркаський Політехнічний інститут (кафедра гідро-пневмо автоматики і гідро приводу промислових роботів). Інженер-механік. Захистила диплом іспанською мовою і  розпочала свою кар’єру на спільному радянсько-іспанському підприємстві з виробництва алюмінієвих сплавів.

Досвід: Уміння жити і працювати в реальних умовах життя.

Напрямки діяльності:

З 26 років – керівник комерційної служби спільного підприємства з іспанським інвестором.

У 1996 році розпочала роботу в команді з розробки систем менеджменту якості.

У 32 роки почала вчитися веденню власного бізнесу: транспортно-експедиційні послуги та консультаційна діяльність з питань підготовки підприємств до сертифікації  ISO.

В 2005 році організувала магазин з продажу чоловічого одягу.

З 2007 року заснувала і  успішно веде  будівельний бізнес.

З 2006 року аудитор міжнародних сертифікаційних органів (TUV, SGS, AFNOR, UNICERT).

У 2008 році організувала компанію ТОВ «СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТ», яка до теперішнього часу в якості консультаційно-інформаційного центу займається розвитком і популяризацією міжнародних стандартів Систем Управління.

За  плечими 5 власних бізнес-стартапів, більш ніж 50 проектів у будівництві, більш ніж 150 проектів в системах менеджменту, більш ніж  300 аудитів на підприємствах,  більш ніж 500 тренингів і 1000 навчених студентів.

У 2020 році в період карантину з березня по червень було проведено 20 безкоштовних вебінарів і навчено більш ніж 800 людей за різними стандартами і інструментам управління.

Більш детальна інформація на:

сайті: www.sm-mt.com

FB: https://www.facebook.com/SystemManagementUa/

Всеукраїнський  галузево-аналітичний центр: https://ukr-centr.com.ua/card.php?id=616408

Онлайн платформа ЄБРР "MEREZHA": https://www.merezha.com.ua/experts/40