Вхід

Відбулося засідання Комітету з корпоративної безпеки та захисту бізнесу при СУП

27.01.2017
26 січня 2017 року. Відбулося засідання Комітету з корпоративної безпеки та захисту бізнесу при СУП, що очолює Голова Правління АПКБУ Сергій Погребной. Учасники зустрічі обговорили як питання поточної діяльності Комітету, так і плани роботи на 2017 рік.

Зокрема, члени Комітету одноголосно затвердили Положення про Комітет та направили його на затвердження до Ради директорів СУП. Також піднімалися питання локальних політичних, економічних та інших ризиків країн, що є важливим аспектом зовнішньоекономічної діяльності бізнесу.

Комітет розглянув питання пропозицій до проекту Закону України № 5399 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення механізмів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та можливих пов’язаних з ним ризиків для бізнесу.

Окремої уваги буде приділено  питанням тиску на бізнес. Було запропоновано проаналізувати проблеми безпеки бізнесу в Україні з метою подальшого узагальнення, реагування та надання практичної допомоги колегам із СУП. Активно обговорювалася ініціатива Віталія Бобриньова щодо  відкриття «гарячої лінії» юридичної допомоги для членів СУП. Ініціатива була схвалена колегами.