Вхід

Делегація АПКБУ взяла участь в роботі міжнародної конференції ASIS Europe 2018

23.04.2018
Делегація АПКБУ, на чолі з Головою Правління Сергієм Погребним, взяла участь в роботі міжнародної конференції ASIS Europe 2018, що проходила 18-20 квітня в місті Роттердам.

Під час Конференції відбулася зустріч Голови Правління АПКБУ Сергія Погребного та Президента ASIS Річарда Чейза. Сторони обговорили питання стану та перспектив співробітництва між організаціями та обмінялися думками щодо останніх трендів сфері безпеки. Також, представників ASIS було запрошено до участі в ІІІ Конференції АПКБУ з корпоративної безпеки, що відбудеться 8 листопада 2018 року.

В зустрічі також взяли участь члени Правління АПКБУ Іван Герасимович та Олександр Денисенко, а також виконавчий директор АПКБУ Андрій Манорик.

Окрім можливості послухати доповіді керівників безпеки таких компаній як Amazon, Microsoft, Philips Lighting було проведено низку двосторонніх робочих зустрічей. Зокрема, Сергій Погребной зустрівся з віце-президентом з тактичного аналізу Stratfor Скоттом Стюартом та керівниками напрямку безпеки міжнародних компаній.