Вхід

Сергій Погребной

Сергій Погребной

Має понад 20-річний досвід юридичної практики, спеціалізується на супроводженні складних судових процесів, інвестиційних проектів, корпоративній безпеці, корпоративному праві та управлінні, M&A, цінних паперах. Має понад 25-річний досвід в сфері корпоративної безпеки.

Пан Погребной названий серед провідних юристів України в сфері вирішення спорів дослідженням Ukrainian Law Firms 2017 видавництва «Юридическая практика»; рекомендований у сферах вирішення спорів і нерухомості  рейтингом Best Lawyers International 2018; входить до числа кращих юристів у сфері вирішення спорів за версією міжнародних рейтингів The Legal 500, 2017 та Chambers Europe 2016; рекомендований у сфері нерухомості згідно з The Legal 500, 2017 та Chambers Europe 2016; а також увійшов до числа кращих юристів України у сфері судової практики згідно з дослідженням «Топ 100 - Вибір клієнта 2017» видавництва «Юридична Газета»

Досвід пана Погребного включає захист інтересів клієнтів в господарських та корпоративних спорах (стягнення заборгованості, спори з органами податкової служби, спори, пов'язані з об'єктами нерухомості тощо); представництво інтересів клієнтів у судах всіх рівнів. У 2011 році команда юристів Sayenko Kharenko під керівництвом пана Погребного стала №1 за кількістю найбільших публічних судових проектів в Україні згідно з дослідженням «50 найбільших судових і арбітражних проектів» видавництва «Юридична практика».

Сергій Погребной має значний досвід супроводу проектів, пов'язаних зі стягненням проблемної заборгованості, консультуючи клієнтів щодо найскладніших питань, наприклад, супровіду виконавчого провадження, супровіду кримінальних процесів проти боржників, захисту договорів іпотеки, а також повернення майна, незаконно виведеного із застави.

У сфері професійних інтересів пана Погребного також супровід складних судових процесів, багатомільйонних інвестиційних проектів, проектів у сферах корпоративного права та управління, інфраструктури та будівництва, а також альтернативної енергетики.