Вхід

II Міжнародний Конгрес приватних детективів

19 жовтня 2017 року, за підтримки АПКБУ в діловому центрі «Український дім» (Київ, вул. Хрещатик, 2) розпочне свою роботу ІІ-й Міжнародний Конгрес приватних детективів. На сьогоднішній день це знакова подія в суспільно-політичному житті України, так як захід збере еліту світового приватного розшуку, дасть поштовх розвитку вітчизняної сфері недержавної безпеки.

Мета II-го Міжнародного Конгресу приватних детективів вкрай актуальна: спираючись на віковий досвід зарубіжних колег налагодити спілкування, ділові контакти і комунікації приватних розшукових структур з державними органами влади та потенційними замовниками з сфер середнього і великого бізнесу.

Країна і суспільство стомилися від міфів і чуток, які оточують професію приватного детектива. Настав час відкрити знання про реальні можливості українських сищиків на міжнародних ринках безпеки бізнесу та особистості.


Саме це і передбачено програмою II-го Міжнародного Конгресу приватних детективів. Унікальні приклади з практичної діяльності, відкриття в сферах, де здається вже все відомо, презентація нових видів бізнесу, інше розуміння цілого пласта можливостей захистити себе - все це чекає учасників та гостей Конгресу.


Детективні і бізнес-структури повинні знайти один одного і зрозуміти, що для розвитку, захисту та процвітання - вони потрібні один одному.

Сесії:

Сесія 1. Круглий стіл «Держава vs приватний розшук: вороги чи партнери? Правові аспекти.
Сесія 2. Панельна дискусія «Як з мисливця не перетворитися в жертву. Практичні кейси з міжнародного детективного досвіду»
Сесія 3. Прес-конференція «Український приватний розшук розкриває таємниці»
Сесія 4. Презентація навчально-методичного посібника «Основи приватної детективної (розшукової) діяльності»
Сесія 5. Детективи - бізнесу: досить боятися, пора захищатися і заробляти! (Правда про реальні можливості приватних детективів в презентаціях практичних кейсів щодо захисту бізнесу і особистості на вітчизняних і зарубіжних ринках безпеки)

Всі гості та учасники зможуть брати участь в дискусіях, з'ясувати для себе всі питання, які раніше залишалися за кадром, налагодити прямі ділові і професійні контакти.

Цільова аудиторія Конгресу:

- ТОР - менеджмент середнього і великого бізнесу;
- представники українських і зарубіжних компаній;
- представники офіційних детективних структур, приватні детективи з різних країн світу;
- представники суміжних структур в сфері безпеки бізнесу та особистості;
- державні організації, правоохоронні органи, ЗМІ.

Організатори II-го Міжнародного Конгресу приватних детективів:

Всеукраїнська Асоціація Приватних Детективів (ВАПД);
Український Детективний Союз (УДС).
за підтримки: Асоціації професіоналів корпоративної безпеки України (АПКБУ) та Групи детективних підприємств «Компанія приватних розслідувань».

Реєстрація участників Конгресу: https://aupd.com.ua/icpd2017
Організаційні питання: E-mail: incongress2@gmail.com
Телефон: +38 (068) 770-86-87; Для контактів з ЗМІ: +38 (099) 987-43-01
Для звернень іноземних учасників: +38 (067) 440-13-72 (ENG)